Opis
Vrbova skorja, bosvelija in kopriva:
Vrbova skorja in bosvelija pripomoreta k lažjemu življenju.
VRBOVA SKORJA
Vrbova skorja (S. cortex), katere vir je najpogosteje bela vrba (Salix alba) se v tradicionalnem zdravilstvu uporablja že zelo dolgo časa. Poznana je bila že v stari Grčiji, kjer jo je Dioskorid opisal v svoje delu De Materia Medica.
BOSVELIJA
Bosvelija (Boswellia serrata) se stoletja tradicionalno uporablja v Indiji zaradi svojih pozitivnih vplivov na raznovrstne težave. Zaradi blagodejnih učinkov pa je dandanes široko uporabljana tudi v ZDA; od starejših ljudi, ki se težko premikajo, ljudi z bolečinami v križu do športnikov. O Bosveliji si lahko preberete tudi v našem blogu TUKAJ.
Koprivo so uporabljali v prehrani že v starem Egiptu. Od Egipčanov so jo v iste namene prevzeli tudi Grki in Rimljani. O koristnosti uživanja kopriv sta pisala že Hipokrat in Horacij, Plinij starejši pa je celo zapisal, da mlade koprive spomladi dajejo dobro in zdravo hrano telesu in tistega, ki jih uživa, celo leto varujejo pred težavami.
PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: Ena kapsula na dan z dovolj tekočine.
Kapsule vsebujejo ravno pravšnjo mešanico sestavin, ki blagodejno vplivajo na sklepe.
VSEBINA: 60 kapsul
Neto količina: 23,4 g. Vsebina ene kapsule: Prašek skorje vrbe 100 mg, Ekstrakt bosvelije (6:1) 100 mg, Prašek koprive 100 mg.